De feestcommissie

De feestcommissie bedenkt ideeën om een schoolfeest zo goed mogelijk te organiseren. We vinden het super leuk om ervoor te zorgen dat iedereen een te gekke avond heeft. We vergaderen iedere donderdagmiddag en bespreken dan de plannen voor het aankomend feest. We hebben binnen de feestcommissie verschillende taken die door de leerlingen zelf worden uitgevoerd. Daarnaast leren wij ook over communiceren, feedback geven en feedback ontvangen. We hebben in de feestcommissie 2 teams: team versiering, team techniek.

Team techniek: Team techniek zorgt voor de veiligheid van het geluid en licht in de feestcommissie. We maken een licht- en geluidsplan voor een goede sfeer en verloop van het feest. We vinden dit  erg leuk, omdat wij iedere keer weer wat meer leren op het gebied van techniek.

Team versiering: Team versiering zorgt er vooral voor dat het schoolfeest er netjes uitziet. We bedenken de thema’s (samen met het andere team en de DJ) en doen boodschappen en andere inkopen voor het feest. We maken ook de posters, schrijven de brieven voor de buurtbewoners/ouders en bellen de beveiliging. We verdelen de taken waardoor de sfeer in de feestcommissie gezellig en stressbestendig is. 

Feestcommissieleden 2020-2021

Shanilee

Indyra

Gevienny Leo (docent)