image

Kom je langs?

Zit jij in Groep 8? Heb jij het (voorlopige) schooladvies al gekregen van je basisschool? Is dit kbl of mavo of misschien zit je tussen mavo/havo in?

Lees verder

We kijken naar je uit op de volgende data:

  • Open dag: zaterdag 13 februari 2021* van 10.00 - 21.00 uur
  • (* ivm met de verlengde lockdown is de datum gewijzigd)
  • Een persoonlijke rondleiding op afspraak
  • Vanaf 15 februari kun je je aanmelden voor onze school. 

 

Webinar 

Op vrijdag 27 november vond het webinar 'Maak kennis met PT010' plaats. Tijdens deze online voorlichtingssessie konden kijkers live chatten met medewerkers van de school. De antwoorden op een aantal van de vragen sterven in de chat stonden, zijn in de webinar besproken. Die kun je ook terugvinden in de video. Klik op deze link om 'm te openen in Youtube (de webinar start direct na het filmpje, op 4:36).

Open Dag

Op zaterdag 13 februari organiseren wij onze Open Dag. Via deze link kun je je aanmelden. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

 

Persoonlijke rondleiding

Naast de Open Dag is het nu ook mogelijk om een persoonlijke rondleiding te krijgen met een korte presentatie over onze school. Voor maximaal 2 personen maak je een afspraak via deze link.

 

Zie jij onze school helemaal zitten en wil je je aanmeldpakket nu al inleveren?

Je kunt een aanmeldpakket downloaden via de website van de school en vanaf 15 februari inleveren bij de administratie. Er is hulp op school bij het invullen van het aanmeldpakket. Neem ook de unieke code vermeld op het adviesformulier van de basisschool me, en vergeet je paspoort van ID kaart niet. Voor een voorlopige aanmelding heb je dus nodig:

1. Een basisschooladvies: kbl, van kbl/gl, van kbl/mavo, van gemengde leerweg, gl/mavo, mavo.

2. Een (ingevuld) aanmeldpakket plus paspoort van ID-kaart.

Na je aanmelding woord je samen met je ouders uitgenodigd voor een intakegesprek. Tevens zal er, als je definitief bent ingeschreven, nog een testdag worden gepland, zodat we de juiste zorg kunnen bieden. De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. De intakecommissie neemt een beslissing over de aanname.

Zij-instroom

Voor het aanmelden van zij-instroom voor klas 2, 3, 4 kun je contact met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966)

Met vragen kun je terecht bij:

Marijke de Man, coördinator leerlingzaken (mdeman@lmc-vo.nl)

Betty van der Lans, coördinator( bvanderlans@lmc-vo.nl).