image

Kom je langs?

Zit jij in Groep 8? Heb jij het (voorlopige) schooladvies al gekregen van je basisschool? Is dit kbl of mavo of misschien zit je tussen mavo/havo in?

Lees verder

Persoonlijke kennismaking

  • Vanaf nu kun je je aanmelden voor onze school. 
  • Maak een afspraak via deze link.

Via een korte presentatie vertellen we je meer en kun je kennis maken met onze school. Maak een afspraak via deze link.

Webinar 

Op vrijdag 27 november vond het webinar 'Maak kennis met PT010' plaats. Tijdens deze online voorlichtingssessie konden kijkers live chatten met medewerkers van de school. De antwoorden op een aantal van de vragen die in de chat staan, zijn in de webinar besproken. Die kun je ook terugvinden in de video. Klik op deze link om hem te openen in Youtube (het webinar start direct na het filmpje, op 4:36).

 

Zie jij onze school helemaal zitten en wil je je aanmeldpakket nu al inleveren?

Je kunt een aanmeldpakket downloaden via de website van de school en vanaf nu inleveren bij de administratie. Online aanmelden kan via deze link. Er is hulp op school bij het invullen van het aanmeldpakket. Neem ook de unieke code vermeld op het adviesformulier van de basisschool mee en vergeet je paspoort of ID-kaart niet. Voor een voorlopige aanmelding heb je nodig:

1. Een basisschooladvies: kbl, of kbl/gl, of kbl/mavo, of gemengde leerweg, gl/mavo, mavo.

2. Een (ingevuld) aanmeldpakket plus paspoort of ID-kaart.

Na je aanmelding word je samen met een ouder uitgenodigd voor een intakegesprek. Ook zal er als je definitief geplaatst bent, nog een testdag worden gepland, zodat we de juiste zorg kunnen bieden. De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. De intakecommissie neemt een beslissing over de aanname.

Zij-instroom

Voor het aanmelden van zij-instroom voor klas 2, 3, 4 kun je contact opnemen met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966)

Met vragen kun je terecht bij:

Marijke de Man, coördinator leerlingzaken (mdeman@lmc-vo.nl)

Betty van der Lans, coördinator zorg ( bvanderlans@lmc-vo.nl).