image

Inschrijven

Zit jij in Groep 8? Heb jij het (voorlopige) schooladvies al gekregen van je basisschool? Is dit kbl of mavo of misschien zit je tussen mavo/havo in?

Lees verder

Wat leuk dat je naar PT010 - Theater en Dans komt!

Je bent welkom voor een persoonlijke kennismaking samen met 1 ouder. Maak een afspraak via deze link.

Wil je zeker zijn van een plaats op PT010 - Theater en Dans en heb je je aanmeldpakket helemaal ingevuld? Lever het dan snel in bij de administratie van de school.

Je kunt een aanmeldpakket via deze link downloaden. Er is hulp op school bij het invullen van het aanmeldpakket. Vergeet niet de unieke code vermeld op het adviesformulier van de basisschool mee te nemen en je paspoort of ID. Aanmelden via een digitaal aanmeldformulier is ook mogelijk.

Je kunt ook een e-mail sturen naar pt010@lmc-vo.nl of neem telefonisch contact met ons op (010-4824966) als je het formulier thuis wilt ontvangen.

Voor een voorlopige aanmelding heb je nodig:

1. Een basisschooladvies: kbl, of kbl/gl, of kbl/mavo, of gemengde leerweg, gl/mavo, mavo.

2. Een (ingevuld) aanmeldpakket. 

Na je aanmelding word je samen met je ouders uitgenodigd voor een intakegesprek. Ook zal er als je definitief geplaatst bent, nog een testdag worden gepland, zodat we de juiste zorg kunnen bieden.

De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. De intakecommissie neemt een beslissing over de aanname.

Zij-instroom
Voor het aanmelden van zij-instroom voor klas 2, 3, 4 kun je contact opnemen met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966)

Met vragen kun je terecht bij:

Marijke de Man, coördinator leerlingzaken (mdeman@lmc-vo.nl) en bij Betty van der Lans, coördinator zorg (bvanderlans@lmc-vo.nl).