OPEN DAGEN

Wil je je creatieve talenten verder ontwikkelen? Ben jij dol op theater, dans en entertainment? Is het voor jou interessant om te leren wat er allemaal achter de schermen gebeurt? Dan is PT010 dé school voor jou! Wij hebben als specialisatie Dans, Theater en OffStage, zowel op vmbo-kader als op mavo-niveau.

 

Kom jij ook langs? Meld je snel aan!

De open dagen zijn voorbij. Maar je kunt je nog wel komen inschrijven, langskomen voor een individuele rondleiding of voor een lesochtend. Meld je je van tevoren even aan? Klik hier om je aan te melden voor een rondleiding of voor een open lesochtend. Liever bellen of mailen? Dat kan ook, via 010-482 49 66 of via pt010@lmc-vo.nl.

 

Aanmelden brugklas

Zie jij onze school helemaal zitten en wil je je aanmelden voor de brugklas? Je bent welkom. Op de aanmeldpagina lees je hoe je dat kunt doen.

 

Alle kanten op

Nog even dit: wist je dat je met jouw PT010-diploma alle kanten op kunt? Zo zijn er oud-leerlingen nu bijvoorbeeld werkzaam in de zorg, in het onderwijs, in de techniek, in de entertainmentwereld, in de economie of in de rechten. Wat ze daar doen? Zie hier een aantal van de mooie beroepen die zij nu hebben: verpleegkundige, docent economie, dansdocent, docent maatschappijleer, lerarenopleiding wiskunde, HBO farmakunde, HBO social work, fotograaf, composer, netwerkbeheerder, bouwkundig ingenieur, webdeveloper, jurist, redacteur bij RTL, ondernemer, accountant, HR-medewerker, vastgoedinvesteerder en ga zo maar door. Ook zijn er natuurlijk heel veel oud-leerlingen die nog bezig zijn met hun studies. Je snapt: wij zijn enorm trots op onze huidige en oud-leerlingen!

 

Kom jij je ook aanmelden?

Bel naar 010 - 482 49 66 of mail naar pt010@lmc-vo.nl.