Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden voor onze school, klik hier.

Heb jij je al aangemeld of wil jij je aanmelden voor de brugklas* op onze gezellige school? Dat is super! Op PT010 - Theater en Dans kan je terecht met de basisschooladviezen:

  • kaderberoepsgerichte leerweg
  • gemengde leerweg
  • theoretische leerweg (mavo)
  • mavo/havo

Combinaties van de bovenstaande leerwegen zonder of met lwoo zijn mogelijk. De (reguliere) aanmeldperiode is van maandag 21 februari t/m vrijdag 18 maart 2022. We hebben 60 plaatsen beschikbaar.

* Wil jij je aanmelden voor een ander jaar dan de brugklas? Ook dan ben je welkom! Scroll dan even naar beneden naar 'Zij-instroom' en neem snel contact op om kennis te maken.

Aanmeldpakket

Het uitgebreide aanmeldpakket kun je per post aanvragen via telefoonnummer 010-482 49 66 of via pt010@lmc-vo.nl. Digitaal het aanmeldformulier invullen kan door het klikken op bovenstaande link. Je kunt het aanmeldpakket ook bij ons op school komen ophalen. Heb je het ingevuld? Stuur het pakket dan op of kom het inleveren bij de administratie. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem want er is hulp op school bij het invullen. Neem ook, zodra je het hebt, de unieke code vermeld op het adviesformulier van je basisschool mee. Ook belangrijk om dan even mee te nemen: je paspoort of ID-kaart.

Voor een voorlopige aanmelding heb je nodig:

  1. Een basisschooladvies: kbl, of kbl/gl, of kbl/mavo, of gemengde leerweg, gl/mavo, mavo.
  2. Een (ingevuld) aanmeldpakket plus paspoort of ID-kaart.

Na je aanmelding word je samen met een ouder uitgenodigd voor een intakegesprek. Ook zal er een aparte 'testdag' worden ingepland, zodat we eventuele extra begeleiding of zorg kunnen bieden. De voorlopige aanmeldingen worden besproken in de intakecommissie. Deze commissie neemt dan een beslissing over de aanname (en bepaalt dus of we jouw aanmelding definitief kunnen omzetten in een inschrijving voor onze school).

Zij-instroom

Voor het aanmelden van 'zij-instroom' voor klas 2, 3, 4 kun je contact opnemen met Marijke de Man (mdeman@lmc-vo.nl) (010-4824966)

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij:

 

Op PT010 - Theater en Dans kan je terecht met de basisschooladviezen:

  • kaderberoepsgerichte leerweg
  • gemengde leerweg
  • theoretische leerweg (mavo)
  • mavo/havo

Meld je snel aan!